30-v juhliin tehty kakku. Täytettä en muista,,, päällinen suklaa-kerma seos ja kyljet kevyesti kermoitettu ja sit pintaan hasselpähkinärouhe. Ruusut marsipaanista.
tiistai, 16. elokuu 2011
tiistai, 16. elokuu 2011
30-v juhliin tehty kakku. Täytettä en muista,,, päällinen suklaa-kerma seos ja kyljet kevyesti kermoitettu ja sit pintaan hasselpähkinärouhe. Ruusut marsipaanista.
Tätä leivontablogia kirjoittaa kahden lapsen keliaakikko äiti. Leivontakärpänen puraisee aina silloin tällöin ja itseasiassa leivonta ja koristeiden väkertely on varsin terapeuttista touhua. Innostus leivontaan on vellonut jo pitkään ja muiden leivonblogien aktiivisen seuraamisen myötä ajatus omankin blogin perustamisesta syntyi. Jospa vihdoin ne hyväksihavaitut reseptitkin pysyisivät paremmin tallessa
Keliakia-diagnoosin olen saanut v.2008, joten 99%:sti leivonnaiseni ovat gluteenittomia.
Jätäthän käynnistäsi jälkeä, kommentteja on mukava lueskella!
Kommentit